MENU I KOMUNIA ŚWIĘTA
MENU OBIAD
Rosół z domowym makaronem
(2,5 porcji na osobę)
Kotlet de Volaille z masełkiem ziołowym
Tradycyjny kotlet schabowy
Zraz wołowy
Pieczona szynka w sosie z dodatkiem zielonego pieprzu
Podudzie z kurczaka
(1 porcja na osobę)
Ziemniaki gotowane
Frytki
Ryż
(1 porcja na osobę)
Bukiet surówek
Warzywa gotowane na parze(brokuł,kalafior,marchewka)
MENU KOLACJA
(4 porcje na osobę)
Szynka ze szparagami
Rolada drobiowa
Deska pieczonych mięs i serów
Pasztet pieczony podany z żurawiną
Pieczony schab z morelą
Sałatka z gęsiną
SŁODKI POCZĘSTUNEK
Tort komunijny
Sernik
Jabłecznik
Owoce
NAPOJE
(bez limitu)
Kawa, herbata
Woda Ostromecka, sok jabłkowy i pomarańczowy